CASCO


Trafic aglomerat si periculos, pietre care sar in parbriz, vecini "prietenosi", parcari nesigure, nimic nu mai conteaza daca i-ai facut masinii tale cadou polita CASCO !

Iubesti linistea, excursiile, vacantele dar mai ales pe cei dragi? Pentru ca toate astea depind de tine, iubeste toate acestea si incheie polita de asigurare CASCO.

Riscurile de baza acoperite printr-o polita de asigurare casco sunt reprezentate de: fenomene naturale, incendiu, furt (furtul intregului autovehicol, prin efractie a unor parti componente sau piese, avarii ca urmare a furtului sau tentativei de furt), avarii accidentale (ciocniri, loviri, izbiri, zgarieri, caderi in apa sau prapastie, derapari rasturnari sau caderi de corpuri). Unele societati de asigurare va mai ofera pe langa riscurile enumerate mai sus si asigurarea persoanelor sau a bagajelor din autovehicol precum si asistenta rutiera gratuita. La noi polita casco este flexibila pentru dumneavoastra intrucat pentru riscurile suplimentare aveti posibilitatea de a alege si personaliza polita in functie de necesitati. Este bine de retinut faptul ca asigurarea casco este obligatorie pentru autovehicolele obtinute prin credit bancar sau care fac obiectul unui contract de leasing, si deasemeni, ca autovehicolele mai vechi de 10 ani nu se asigura.

ESTE FOARTE IMPORTANT CA NUMARUL DE TELEFON SI ADRESA DE EMAIL SA FIE TRECUTE CORECT DEOARECE VA TREBUI SA CONFIRMATI CEREREA TELEFONIC IAR ADRESA DE EMAIL ESTE NECESARA PENTRU A PUTEA TRIMITE POLITA IN FORMAT ELECTRONIC

Calculator CASCO

Tip acoperire

Sunteti

Pentru a obtine reduceri bifati categoriile in care va incadrati:

Vehicol asigurat

Detalii autovehicol

Riscuri asigurate suplimentar fata de cele de baza:

Perioada asigurata