Asigurarea Medicala decalatorie

Asigurarea Medicala de Calatorie


Cand iesi din tara, ia cu tine si un ajutor de seama care sa-ti faca iesirea cat mai linistita!

In sfarsit a venit si concediul si pleci in sejurul mult visat, sau poate calatoresti in scop de afaceri sau mergi chiar la munca; orice ai face nu uita de sanatatea ta si de faptul ca multe lucruri sunt imprevizibile.
Asigurare medicala de calatorie ofera urmatoarele beneficii: indemnizatii pentru cheltuieli medicale (tratament ambulatoriu, medicamente si materiale medicale, diagnostic, tratament la spitalizare, cheltuieli cu transferul la o clinica de specialitate,inclusive transportul cu elicopterul, tratament dentar de urgenta,) sau cheltuieli de repatriere.
Deasemeni, puteti beneficia si de cheltuieli pentru protectia juridica, cheltuieli de cautiune (atunci cand se incalca prevederile legale aplicabile in cazul aplicarii sporturilor asigurate), raspundere civila, avarierea schiurilor, accidente personae (prejudicii corporale produse asupra asiguratului in timpul practicarii sporturilor asigurate).
Este foarte important sa anuntati evenimentul asigurat imediat dupa producerea acestuia sau, daca nu se poate altfel, imediat ce acest lucru este posibil altfel, riscati sa nu fiti despagubiti.
Atentie insa, asigurarea nu este valabila in tarile in care asiguratul are domiciliul sau al caror cetatean este, chiar si in cazurile de cetatenie dubla sau multipla.
Consilierii nostri sunt pregatiti sa va ajute in alegerea asigurarii sau pachetului de asigurari necesar dumneavoastra.

ESTE FOARTE IMPORTANT CA NUMARUL DE TELEFON SI ADRESA DE EMAIL SA FIE TRECUTE CORECT DEOARECE VA TREBUI SA CONFIRMATI CEREREA TELEFONIC IAR ADRESA DE EMAIL ESTE NECESARA PENTRU A PUTEA TRIMITE POLITA IN FORMAT ELECTRONIC

Formular de solicitare oferta