Asigurare Agricola

Asigurari Agricole


Fie ca exploatati un teren, detineti animale sau utilaje, intr-o asigurare Agricola puteti gasi un partener de nadejde!

Asigurarile agricole se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice daca:
• Sunteti proprietari ai unui teren agricol cultivat sau daca detineti acest teren printr-un act scris si aveti un interes legitim sau vreo raspundere pentru exploatarea, conservarea sau protejarea acestuia;
• Detineti autovehicole autopropulsate sau utilaje atasate ori trase de acestea;
• Gestionati sau detineti ferme sau animale in gospodarie
In ceea ce priveste culturile agricole, acestea pot fi protejate asupra pierderilor valorice datorate efectelor distructive ale factorilor naturali de risc: ingheturile tarzii de primavara, grindina, efectele directe ele ploilor torentiale, furtuna/vijelia, alunecarile si prabusirile/surparile de terenuri cultivate.
Aceasta asigurare este obligatorie persoanelor care au angajat un credit bancar pentru dezvoltarea unei activitati agricole, care au luat in arenda terenuri agricole si au obligatia de a asigura culturile pe aceste terenuri pe toata durata contractului de arendare precum si persoanelor care au incheiat un contract de concesionare cu Agentia Domeniilor Statului pentru toate culturile de pe aceste terenuri, pe toata durata contractului de concesionare.
La reinnoirea politei primiti reduceri incepand cu anul al doilea de asigurare pentru istoric fara daune!
Asigurarea Agricola pentru animale, pasari si pesti- in acest tip de asigurare se includ fermele avicole si piscicole sau efectivele de bovine, suine, ovine si caprine.
• Pentru animale si pasari primiti despagubiri b?ne?ti pentru cazurile de moarte a animalelor datorata bolilor, accidentelor precum si calamitatilor naturale.
• Pentru fermele avicole, se despagubeste furtul prin efractie si moartea pasarilor produsa de incendiu, trasnet, explozie, prabusirea cladirii, temperaturi scazute, asfixiere, avariile accidentale ale instalatiilor de climatizare, intoxicatii cu medicamente.
• Pentru fermele piscicole se despagubeste moartea pestilor cauzata de inundatie, prabusire/alunecare de teren, furtuna/uragan, cutremur, înghet, seceta, poluare accidentala, furt, anumite boli în functie de specie. În baza unei clauze speciale se poate asigura si echipamentul tehnic piscicol.
Asigurarea agricola pentru utilaje va asigura tractoarele agricole, combinele, semanatorile, încarcatoarele, motostivuitoarele, plugurile, grapele, discurile si toata gama de uneltele mecanice folosite de aceste utilaje, împotriva accidentelor, furtului, fenomenelor naturale, incendiilor sau exploziilor. Puteti opta si pentru cheltuieli de transport a autovehiculului avariat, cheltuieli de limitare a pagubei sau daunele produse pentru salvarea bunul asigurat, precum si pentru asigurarea împotriva unor riscuri speciale (riscuri socio-politice, de exemplu) sau pentru acoperirea raspunderii civile pentru daunele provocate altor persoane de utilajul asigurat.
Consilierii nostrii va pot ajuta in alegerea exacta a asigurarii sau pachetului de asigurari de care aveti nevoie!

ESTE FOARTE IMPORTANT CA NUMARUL DE TELEFON SI ADRESA DE EMAIL SA FIE TRECUTE CORECT DEOARECE VA TREBUI SA CONFIRMATI CEREREA TELEFONIC IAR ADRESA DE EMAIL ESTE NECESARA PENTRU A PUTEA TRIMITE POLITA IN FORMAT ELECTRONIC

Formular de solicitare oferta